DENTA-Dentaş Ambalaj
VILI :: BRISA-DENTA
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: DENTA-Dentaş Ambalaj
***DENTA*** Dentas Ambalaj ve Kagit Sanayi A.S.’nden gelen yazi: Aciklanacak ozel durum. Kurumsal Yonetim Derecelendirme Raporu Turkiye'de Sermaye Piyasasi Kurulu (SPK) Kurumsal Yonetim Ilkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak uzere faaliyet izni bulunan, SAHA Kurumsal Yonetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.S Dentas Ambalaj ve Kagit Sanayi (DENTA) icin 12 Mayis 2008 tarihinde 7,08 (70,75) olarak belirledigi Kurumsal Yonetim Derecelendirme notunu, 2'inci derecelendirme donemi itibariyle revize ederek 7,82 (78,18) olarak guncellemistir. Kurumsal yonetim derecelendirmesine iliskin detayli rapora sirketimizin www.dentas.com.tr adresindeki web sitesinden ulasilmasi mumkundur. Bu kapsamda, Saha'dan yapilan aciklamaya gore, Dentas Ambalaj ve Kagit Sanayi A.S.'nin kurumsal yonetim ilkelerine verdigi onem, bunu surekli ve dinamik bir surec olarak yurutmekteki isteklilik ve bu dogrultuda ilk derecelendirme notunun tahsis edilmesinden bu yana gecen on iki aylik sure icinde gerceklestirmis oldugu iyilestirmeler goz onune alinarak, kurumsal yonetim derecelendirme notu asagidaki sekilde teyit edildi. Alt Kategoriler: Agirlik; Teyit edilen not Pay sahipleri; % 25; 81,59 Kamuyu Aydinlatma ve Seffaflik; % 35; 87,17 Menfaat sahipleri; % 15; 76,94 Yonetim Kurulu; % 25; 62,95 Teyit edilen not; % 100; 78,18 ***DENTA*** (11/05/2009 - 16:33:42) |
VILI :: BRISA-DENTA
1 sayfadaki 1 sayfası