ALARK-Alarko Holding
VILI :: ACIBD-ALTIN
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: ALARK-Alarko Holding
En son Admin tarafından Salı Mayıs 12, 2009 6:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-ALARKO HOLDİNG Alarko Holding A.Ş.’nin 11.05.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Olağan Genel Kurul Toplantı Kararları, Şirketimizin 11.05.2009 tarihli genel kurul toplantısında - 2008 yılı bilanço ve gelir tablosu oybirliği ile tasdik edildi. 2008 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyeleri ile Şirket Murakıpları ayrı ayrı yapılan oylama sonucunda oybirliği ile ibra edildiler. - 2008 yılına ait konsolide finansal tablolarda yer alan 67.361.997 TL net dönem karından Sermaye Piyasası Mevzuatı, Şirket Ana Sözleşmesi ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca 12.542.396 TL azınlık payları ve 2.023.204 TL birinci tertip yasal yedek akçe ayrıldıktan sonra kalan net dağıtılabilir dönem karı 52.796.397 TL’dir. Net dağıtılabilir dönem karına 1.540 TL tutarındaki bağışların ilavesi ile oluşan 52.797.937 TL net dağıtılabilir dönem karının - %5,625’ine tekabül eden 2.969.982 TL (Brüt) tutarındaki kısmının ortaklara kar payı olarak nakden dağıtılmasına, - %14,377’sine tekabül eden 7.590.770 TL tutarındaki kısmının sermayeye eklenmesi suretiyle kar payı olarak bedelsiz pay biçiminde ortaklara dağıtılmasına, - Kalan kısmının olağanüstü yedek akçelere eklenmesine, - Vergi tevkifatına tabi olan kar payı kısmı üzerinden gerekli vergi tevkifatının yapılmasına, - Nakit kar payı dağıtımına 29 Mayıs 2009 tarihinde başlanmasına oybirliğiyle karar verildi. - Yönetim Kurulu Üyeliklerine Ishak Alatan, İzzet Garih, Vedat Aksel Alaton, Ayhan Yavrucu, Leyla Alaton Günyeli, Dalia Garih, Güner Koçel ve Ahmet Vural Akışık’ın 3 yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine ve Yönetim Kurulu Üyelerine ücret verilmemesine oybirliği ile karar verildi. - Murakıplığa Prof. Dr. Ahmet Zeyyat Hatipoğlu ve Aykut Baycan’ın 1 yıl için seçilmesine ve murakıpların herbirine her ay 1/12’si ödenmek üzere yıllık brüt 9.500 TL ücret verilmesine oybirliğiyle karar verildi.” Genel Kurul Toplantı Tutanağı ekte yayınlanmakta olup, tutanakta, - 2008 yılında şirketin çeşitli vakıf ve derneklere toplam 1.540 TL bağışta bulunduğunun Yönetim Kurulu tarafından açıklandığı, - Sermaye Piyasası Mevzuatına göre Yönetim Kurulu’nca seçilmiş bulunan bağımsız denetleme kuruluşu Denet Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. (BDO International Üyesi) ile denetleme sözleşmesi imzalanmasına ve sözleşme taslağının aynen onaylanmasına karar verildiği hususları da yer almaktadır. Kar Dağıtım Tablosu ekte ve internet sitemizin “Şirketler” bölümünde yayınlanmaktadır. İMKB (12/05/2009 - 07:31:39) |
İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-ALARKO HOLDİNG Alarko Holding A.Ş.’nin 11.05.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Konu:Olağan Genel Kurul Toplantı Kararlarına İlişkin Ek Açıklama. 1 TL Nominal Değerli Hisseye İsabet Eden Temettü Tutarları. Yönetim Kurulu tarafından Genel Kurul’a sunulan kar dağıtım önerisi oybirliği ile kabul edilmiş olup, - 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden nakit temettü tutarı brüt (=net) 0,0137578 TL olup, oranı %1,37578’dir. - 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden bedelsiz pay biçiminde ortaklara dağıtılacak temettü tutarı 0,0351626 TL olup, oranı %3,51626’dır.” İMKB (12/05/2009 - 07:31:41) |
Alark; nam-ı diğer Picasso;burda da kuvvetli fırçça darbeleri
görüyoruz.2.56 stop olmak üzere üstteki kanala geçmek için
ilk deneme yapılmış..2.82 üzerinde 2 gün kapanıştan sonra
yeni kanal hareketi için onay alınmış olacaktır.
son iki günde 2.68 en düşük görülmüş ve bir cımbız dip
oluşmuş...Bu durumda 2.68 ilk stop seviyesi alınabilir.
Ama cımbız diplerde barların yukarı gittiğini muhtemelen
hepiniz biliyorsunuzdur..
görüyoruz.2.56 stop olmak üzere üstteki kanala geçmek için
ilk deneme yapılmış..2.82 üzerinde 2 gün kapanıştan sonra
yeni kanal hareketi için onay alınmış olacaktır.
son iki günde 2.68 en düşük görülmüş ve bir cımbız dip
oluşmuş...Bu durumda 2.68 ilk stop seviyesi alınabilir.
Ama cımbız diplerde barların yukarı gittiğini muhtemelen
hepiniz biliyorsunuzdur..
Similar topics
» ALGYO-Alarko Gmyo
» ALCAR-Alarko Carrier
» GSDHO-Gsd Holding
» KCHOL - Koç Holding
» NTHOL Net Holding
» ALCAR-Alarko Carrier
» GSDHO-Gsd Holding
» KCHOL - Koç Holding
» NTHOL Net Holding