OZGYO - Özderici GMYO
VILI :: MIPAZ-PIMAS
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: OZGYO - Özderici GMYO
***OZGYO*** Ozderici Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 11.05.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirket Yonetim Kurulu, Ali Ugur Ozderici baskanliginda toplanarak; 1. Sirketimiz 31.12.2008 bilancosunda yer alan 8.649.066 TL gecmis yil zararlarindan kaynaklanan bilanco aciginin bir kisminin kapatilmasi amaciyla, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 2009/18 sayili bultende "Halka Acik Anonim Ortakliklarin Fon Cikisi Gerektirmeyen Sermaye Azaltim Islemlerinde Uyacaklari Ilke ve Esaslar" duyurusu kapsaminda, 5.200.000 TL sermaye azaltimi yapilmasina, 2. Ayni kapsamda, bilanco aciginin kapatilmasi amaciyla gerceklestirilen sermaye azaltim tutari olan 5.200.000 TL tutarinda sermaye artirimi yapilmasina ve artirilan tutarin mevcut ortaklara nominal deger uzerinden ruchan hakki kullandirilarak nakit karsiligi satisindan karsilanmasina, 3. Yeni pay alma haklarinin kullanilmasindan sonra kalan paylarin Istanbul Menkul Kiymetler Borsasi'nda satilmasina, 4. Sirket sermaye azaltilmasi ve sermaye artirilmasi ile ilgili gerekli islemlerin Genel Mudurlukce yurutulmesi hususunda anilan makama yetki verilmesine, karar verilmistir." ***OZGYO*** (11/05/2009 - 13:52:38) |
VILI :: MIPAZ-PIMAS
1 sayfadaki 1 sayfası